player image
player image

Mattsson: Mere med i bagagen mod Nykøbing

Præstationen skal højnes i forhold til det seneste opgør Nykøbing FC. 

"Det går godt, vi nyder den øjeblikkelige succes og har fødderne godt plantet i den jyske muld. Der er godt humør til træning, vi er glade og ser frem til den næste opgave, som er Nykøbing FC. Vi vil gerne hente tre point foran hjemmepublikum", siger Joakim Mattsson. 

Den sædvanlige svale er en kamp af gangen og fokus... Det kan lyde kedeligt, men det er altså koden til det skab, som hedder succes. 

"Vi er selvfølgelig også glade for, hvad vi har præsteret og ved, hvor vi kommer fra og hvad der skal for at fortsætte. Nøglen er fokus lige nu og her, og vi kører en efter filosofi om, at vi ikke skal vinde, men at vi kan", siger cheftræneren og håber på en bedre præstation hjemme end på Falster. 

"Vi har spillet fire kampe siden opgøret dernede, og Nykøbing har spillet to, og så har vi fået en del spillere tilbage, så vi har lidt mere i bagagen end sidst. Og vi har kampen i erindringen dernede, hvor vi vandt, ikke på den bedste præstation, så vi skal præstere bedre, for så kan det være, vi undgår at komme under så meget pres", siger Thisted-chefen. 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok