player image
player image

Mattsson: Speciel kamp mod Esbjerg

Joakim Mattsson sætter ord på weekendens opgør mod Esbjerg. 

“Det bliver en speciel kamp dels fordi den bliver på kunstgræs, og mod et hold, som har tabt stort på hjemmebane. Det er svært ved at fornemme hvilken type hold, der kommer på besøg. Det er et såret mandskab, som tabte 4-2 til FC Fredericia og en træner varsler, at der skal skiftes ud på holdet. De kommer sikkert med en sult for at revanchere et nederlag, og jeg har set dem spille og synes, der er muligheder for os for at gøre ondt på dem, og det skal vi benytte os af. 

Vi tager vores anden halvleg med fra HB Køge og vandt erfaring i forhold til at være mere afklaret i vores forsvarspil, som ikke var godt i første halvleg i Køge. Og vi viste i 2. halvleg, at vi kan være halvhøje i vores lave pres, og så var det dejligt at score to mål og lavede også chancer til flere mål i Køge”, siger Joakim Mattsson, som har næste alle til rådighed. 

“Vi har kun Martin Søndergaard skadet, og ingen karantæner og en trup som er fit for fight. Der skal skrues på nogle knapper, og om jeg stiller med det samme som mod HB Køge, det vil tiden vise”, siger Joakim Mattsson. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok