player image
player image

Mattsson : TFC står stærkt forud for sæsonstart

Cheftræneren har brugt den sidste uge på at få de sidste ting på plads inden sæsonåbningen imod Vejle på fredag. Og det har været en fantastisk uge i Tyrkiet.

- vi tager rigtigt mange gode ting med. Vi har spillet to rigtigt gode kampe imod hold fra den Kasakhstanske Premier League (Superliga-niveau, red.), og der var i den grad tryk på i de to kampe, hvor vi taber en og spiller en uafgjort. Vi har forbedret vores relationer internt på holdet, og det er vigtigt i den kommende sæson, og så har vi haft tid til at arbejde helt ned i detaljen blandt andet i forhold til vores opspil mv., og så har vi kigget en hel del på standardsituationer, så vi kommer til at være rigtigt, rigtigt skarpe i den nye sæson, siger Joakim Mattson.

TFC overvintrer på andenpladsen i 1. division, og har nået målsætningen om overlevelse i første division første år, hvilket glæder cheftræneren.

- meget skal gå galt for ikke at blive rækken, og jeg tør næsten godt sige, at første mål er nået. Så har vi en topkamp imod Vejle på fredag, og det vigtigste for os lige nu er at levere et godt resultat i den kamp. Når det er sagt, vil vi selvfølgelig arbejde stenhårdt for at skabe et mindeværdigt resultat for Thisted FC i denne sæson, og lander vi mellem de øverste seks hold, tror jeg aldrig nogensinde før, at det er sket i TFC's histoire. En af måderne at nå det på er at levere en god præsentation imod Vejle, og så venter der en ny kamp derefter, slår cheftræneren fast.

- Vejle er et dygtigt hold. De har hentet mange nye spillere, så de er godt dækket ind på alle positioner. Vi spillede lige op 1-1 dem på Sparekassen Thy Arena i efteråret, så vi forventer helt klart en svær opgave af et topbrag imod en modstander, der vil gøre alt for vinde den kamp, siger Joakim Mattson.

TFC møder Vejle fredag aften kl. 19.00 på Vejle Stadion.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok