player image
player image

Mendoza: Kunne være sjovt at slutte karrieren i Thisted

Kevin Mendoza spiller afskedskamp mod Vejle, da han skifter til AC Horsens. Vi har stillet ham nogle spørgsmål om tiden i Thisted-trøjen.  

“Jeg er selvfølgelig glad og spændt på de nye udfordringer, der venter mig i Horsens, men det er jo også trist at skulle sige farvel til en klub og nogle holdkammerater, der har haft stort betydning for mig i tre år. 

Højdepunktet for mig synes jeg har været den første del af sæsonen i 1. Division, hvor jeg personligt har udviklet mig meget.

Og også sammenholdet vi har haft i truppen, har gjort stort indtryk. Det har været meget unikt, og noget jeg ikke har oplevet ved et hold før.

Af kampe husker jeg bedst vores første kamp i foråret, som blev spillet i Vejle. Der spiller jeg min bedste kamp, jeg har spillet i 1. Division”, siger Kevin Mendoza og kommer ind på et mindre godt opgør. 

“Det er fra forrige sæson, hvor vi spillede mod Nykøbing FC i sidste turnerings kamp og taber 2-3. Hvis vi havde vundet den kamp, havde vi været rykket op i 1. Division året før, vi egenlig rykkede op.

Ser vi dig i Thisted-trøjen igen? 

“Det kan jeg selvfølgelig ikke vide nu, men det kan sagtens være, at I gør det. Hvis det går rigtig godt med min karriere, så kunne det da være sjovt at slutte min karriere af her i Thisted, hvor det rigtig startede for mig”, siger Kevin Mendoza. 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok