player image
player image

Mendoza: Ligger vi over nedrykningsstregen, så..

Efter mandagens nederlag til Vendsyssel FF, er det igen tid til at tanke selvtillid, og det skal ske hjemme mod FC Roskilde. 

“FC Roskilde er et meget godt hold og for at vinde over dem, skal vi spille en rigtig god kamp. Vi skal holde vores aftaler, vinde vores dueller og gør de ting vi er bedst til”, siger Kevin Mendoza. 

Der resterer således to kampe tilbage i efteråret. En mod FC Roskilde og den sidste med Fremad Amager som modstander. Begge opgør er på hjemmebane, men Mendoza ser dog ikke sikre seks point på grund af hjemmebanefordelen. 

Chancerne for at hente to sejre i de sidste kampe, vurdere jeg som meget svære, men mulige hvis vi spiller op til vores bedste”. 

Mens omgivelserne og andet godtfolk har tænkt store tanker som Superliga playoff, top 5 og andet, så er det kun en ting, som Thisted-spillerne har for øje i denne sæson uanset, om foråret har været et eventyr. 

“Uanset vores afslutning på efteråret, så vil jeg mene, så længe vi ligger over nedrykningsstregen, så har efteråret været en succes”, siger Kevin Mendoza. 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok