player image
player image

Mensah før B93: Komme med voldsom energi

Om mindre end 24 timer er Thisted FC på vej retur til Danmark, og med sig i bagagen fik de her til eftermiddag en 2-0 sejr i den sidste træningskamp i Italien. 

"Vi skal ud og gør de ting, vi har gjordt godt i de først par kampe bare bedre, så kommer vi til at gøre rigtigt ondt på B93", siger Jeff Mensah, der regner med, at netmaskerne vil blafre flere gange. 

"Det kan godt gå hen og blive en målrig kamp, og jeg forventer i hvert fald at begge holds defensiver vil blive presset, men vi har været svære at skabe chancer i mod, og det er jeg sikker på, vi også bliver på lørdag", som vil pille selvtilliden ud af københaverne på lørdag. 

"B93 virker som en mulig oprykningskandidat. De har fået en gof start og virker tii at spille med meget selvtillid, og den går vi efter at tage fra dem på lørdag", siger Thisted-spilleren og tilføjer den sidste kommentar. 
"Jeg synes, vi er et bedre hold end B93, og jeg vi også godt, at hvis vi ikke er fokuseret og kyniske i alt vi gør, så kan B93 gøre ondt på os. Vi skal bare komme med en voldsom energi", siger Jeff Mensah. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok