player image
player image

Mensah før Roskilde: Kan være med i 1. Division

På søndag rejser Thisted FC til Sjælland for at møde FC Roskilde. 

"Vi tager til Roskilde med selvtillid, som vi også kom med i starten mod Viborg. Nu har vi fundet ud af, at vi kan være med i 1. Division, og det er rigtig godt for holdet. 

Vi går selvfølgelig efter at vinde og ved også godt, at alle kampe er svære. Jeg kender ikke så meget til Roskilde, selvom jeg har spillet mod dem før, men det er lang tid siden. Det plejer dog at være et fint hold, som de har, og de spiller god bold. 

Det er vores første udebanekamp, og den opgave skal vi tage seriøst. Vi vil angribe det som andre kampe ved at komme med stor energi, for det er vi rigtig gode til. Og så skal vi presse Roskilde og stå godt defensivt og være skarpe i de gode momenter i opgøret. 

Hvis vi kan tage en sejr, så vil det være rigtig fint, dog skal vi huske, at to kampe ikke gør meget, da det er en lang sæson. Kan vi få en vinderstime i gang, så vil det være super. 

Jeg mener, at vi har mandskab til at kunne blive en overraskelse i 1. Division, men nu tager vi et skridt af gangen", siger Jeff Mensah

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok