player image
player image

Mensah: Ikke være en sten på vores fod

Jeff Mensah og Thisted FC tager i mod HB Køge på søndag, og nu skal forårets første sejr komme hjem. 

“Jeg tænker, at det er en kamp, som vi kan vinde. Vi har været tæt på i mange kampe, men har manglet held og kvalitet, og alle på holdet arbejder hårdt for, at vi skal vinde. 

Vi skal vise, hvad Thisted FC består af, og sejrene skal nok komme. Det vi har haft problemer med er, at vi ikke har været kyniske nok i begge felter. Vi skal have effektiviteten frem igen, for alt andet fungerer godt”, siger Jeff Mensah og husker sig selv og andre på, at verdenen ikke går under, fordi man endnu ikke har vundet. 

“Vi er ikke tvunget til at spille med i toppen. Betydningen af ikke at vinde, skal ikke være en sten på vores på fod. Vi spiller for at vinde, men ikke for at rykke op i Superligaen, så der skal være plads til fejl især i en klub som Thisted FC. Vi skal bare forbedre os kamp for kamp”, siger Jeff Mensah og fortsætter. 

“Vi skal gøre nogle af de ting, vi gjorde, da vi tabte i Rishøj. Alle hold er trætte af at spille mod os, fordi vi spiller på den måde, vi gør. For at vinde mod HB Køge skal vi være bedre til at forsvare os og score - lykkes det, så vinder vi. 

Vi tabte 3-2 derovre, fordi vi lavede fejl, som blev straffet, og det skal vi være obs på at formindske. Det bliver et andet spil på en græsbane, og det kan kun gavne os. Græsbanerne er dog ikke til poleret spil, men vi har power , hvor HB Køge er mere til det poleret spil”, siger Jeff Mensah. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok