player image
player image

Mensah: Nykøbing opsatte på at slå os

Modstanderen på søndag er Nykøbing FC, og i det seneste opgør for en måned siden, vandt Thisted FC 2-1. 

"Jeg forventer, det bliver en svær kamp mod en god modstander, og tror de er meget opsat på at slå os, efter vi tog sejren sidst hos dem.

Vi ved, hvad vi skal gøre, og hvis vi bliver ved med at arbejde for hinanden, som vi gør og er kloge i vores spil, så skal vi nok vinde kampen. Vi har haft en god træningsuge, der er god stemning på holdet og det vil kunne ses på søndag. Håber selvfølgelig at se en masse mennesker på søndag igen, for det har været en fornøjelse indtil videre med alt den opbakning og den bedste tak, ville være en sejr på søndag", siger Jeff Mensah. 

Thisted FC ligger i øjeblikket på en første plads med 27 point og tre ned til Vejle på andenpladsen. Vejle mangler dog en kamp, men det tager ikke glæden af en dukseplads. 

"Det er selvfølgelig sjovere at se, hvor vi er i tabellen, end hvis vi lagde længere ned, og vi er stolte over, hvad vi har præsteret indtil videre. Dog er det stadigvæk først efter, vi er færdig med sidst kamp, at vi kan fokusere på vores placering. Vi ved, at det er en lang turnering, og for os handler det om, at vi får så mange point som muligt", siger Jeff Mensah. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok