player image
player image

Mølgaard: Cheftræner kommer med kage

Mandag trækker spillerne i arbejdstøjet, og en ny epoke kan begynde, og så skal cheftræneren desuden huske kage til sin første træning. 

Hvordan ser du frem til at komme i gang på mandag?

"Jeg ser rigtig meget frem mod mandag. Jeg tror, jeg har nået at savne alle mine holdkammerater, undtagen Agger (Mikkel, red) selvfølgelig, så det bliver rigtig godt at se dem igen. Ellers er det jo bare en fornøjelse at komme i gang med det, man nyder at bruge sin tid på, og se frem mod en sindssyg spændende sæson"

Hvordan har formen det?

"Jeg tror egentlig, at den er okay. Det er altid spændende, når man møder ind igen, og ser hvordan man står i forhold til de andre. Men jeg føler, at jeg har kombineret ferie og forberedelse ret godt denne gang"

Ny træner hva tænker du, han kommer med til truppen?

Først og fremmest kommer han jo med kage, når man er ny i klubben :-) Haha nej, det vil tiden jo vise. Han virker ambitiøs og målrettet på vores vegne, så jeg glæder mig til at se, om vi ikke kan bygge videre på de ting, vi har haft succes med, og udvikle os endnu mere. 

Har det nogen betydning, at opstarten er forholdsvis kort?

"Det er klart, at vi skal bruge vores træninger fornuftigt, og være omstillingsparate i forhold til de ændringer, Joakim Mattsson har tænkt sig at lave. Men vi møder også alle ind med stor motivation og lyst til at vise os frem, så det forventer jeg ikke kommer til at spille en stor rolle"

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok