player image
player image

Mølgaard: Fællesskab er unikt

Tobias Mølgaard skifter til dagens modstander Vejle. Vi har stillet ham nogle spørgsmål om tiden i Thisted-trøjen.  

 

Med hvilken følelse skal du videre karrieren? 

“Jeg synes, jeg tager videre med en god følelse. Jeg har udviklet mig rigtig godt i klubben, og har været rigtig glad for de seks år, jeg efterhånden har været i klubben. Jeg kommer selvfølgelig til at savne en masse mennesker, som jeg har nydt at arbejde sammen med. Jeg synes vores fællesskab har været helt unikt, og noget som jeg vil savne. Omvendt tror jeg også, at jeg er klar til at tage næste step på min fodboldrejse, så jeg synes, det er det rigtige valg, jeg har truffet”

Hvad var højdepunktet i TFC karrieren? 

“Jeg har nået at opleve mange store ting i Thisted-trøjen, men debuten som 17-årig var en rigtig stor ting for mig. Derudover var vores oprykning til 1. Division selvfølgelig et højdepunkt, som jeg er glad for at have været en del af”

Hvad har gjort stort indtryk på dig i TFC? 

“Det er uden tvivl fællesskabet. Vi har det bare enormt godt sammen, og det vil nok være det største afsavn, når jeg snart forlader klubben. Mange af mine bedste kammerater har været en del af mig seks år i denne klub, så det bliver en hård dag, når der skal siges farvel og tak til mange af de mennesker, man holder af”

Hvilken kamp husker du bedst? 

“Det må være min startdebut mod Skovbakken i 2. Division. Det var der, jeg fik chancen på førsteholdet, og det var en stor oplevelse. Sidenhen har der været mange fede oplevelser, hvor vi i denne sæson har fået mange fede sejre. Men Skovbakken-kampen vil altid være noget specielt for mig”

“Hvilken oplevelse har vært mindre god?

Der har selvfølgelig også været dårlige oplevelser og nedture, men jeg synes egentlig at min tid i Thisted har været en succeshistorie. Både for mig og klubben!

Kommer du tilbage til TFC igen? 

“Man skal aldrig lukke nogle døre i fodboldverdenen, og det vil jeg heller ikke gøre. Men jeg håber, at mit skifte til Vejle kan betyde, at jeg kan fortsætte min udvikling og komme til at leve af fodbolden de næste mange år”, siger Tobias Mølgaard. 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok