player image
player image

Mølgaard: Skylder mange en stor TAK

Fra sommer trækker Tobias Mølgaard den røde trøje over hovedet, da han skifter til Vejle. 

Der er rift om Thisted-spillerne efter et fantastisk efterår. Senest er Mikkel Agger solgt til norske Sarpsborg, mens Tobias Mølgaard fortsætter karrieren i Vejle til sommer, og er således Thisted-spiller i foråret. 

"Det har været et fantastisk forløb, hvor jeg siden ankomsten som U-17 spiller, har haft ekstremt mange gode oplevelser. Der er mange mennesker i Thisted som jeg skylder en stor tak, og som i den grad har andel i min udvikling.

Det er en sund og god klub, som jeg har elsket at repræsentere, og som jeg kun kan anbefale til andre ambitiøse spillere. Den helt store takketale må vente til sommer, for jeg håber meget på at slutte godt af med Thisted og vise, at jeg stadig vil give mig 100% for klubben", siger Tobias Mølgaard, som altså sender store roser til ungdomsarbejdet og elitemiljøet i Thisted FC. 

Hvordan har elitwmiljøet hjulpet dig frem? 

"Det har været en stor faktor! Der har været en naturlig overgang fra ungdoms- til seniorfodbold, fordi Henning Pedersen (assistenttræner, red) har været et helt fantastisk bindeled.

Det har været fedt at kunne kombinere morgentræning med uddannelse og samtidig træne helt normalt om aftenen. Det har været en god mulighed for at udvikle sig mere og for at få lidt ekstra træning", siger Tobias Mølgaard. 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok