player image
player image

Myrthue: Straffet hårdere end på U19-niveau

Mathias Myrthue er en af de unge talenter i truppen, som nu har været på divisionsniveau et godt stykke tid. I år vurderer han udmærket chancer for spilletid.   

Hvad vil du gerne opnå i den kommende sæson? 

"Jeg vil gerne udvikle mig så meget som muligt som fodboldspiller, så jeg kan få endnu mere spilletid, end jeg gjorde i sidste sæson"

Hvordan vurderer du dine chancer for spilletid? 

"Mine chancer for spilletid er udemærket tror jeg. Selve truppen er dog ikke helt på plads endnu og jeg er klar over, at der skal kæmpes 110% til træning hver eneste gang, og det ser jeg frem til"

Hvad har du taget med dig af erfaringer fra sidste sæson? 

"Jeg har taget det med fra sidste sæson, at jeg ved, hvad det vil sige at spille kampe i 1. Division i forhold til kampe i U19-rækken. Spillet går hurtigere, det er meget mere fysisk samtidig med, at man skal være 110% klar i hovedet hver gang, for ellers bliver man straffet i højere grad, end man gør på U19-niveau. 

På hvilke områder skal du udvikle dig?

"Jeg skal udnytte min fysik bedre på den måde, at jeg skal blive en mere aggressiv forsvarsspiller. Jeg skal have mere fandenivoldskhed i mit spil. Derudover vil jeg gerne udvikle mig til at være mere fremtrædende på banen i forhold til kommunikation.". 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok