player image
player image

Nielsen: Fremad A en vanskelig opgave

Det bliver absolut ikke nemt i Sundby Idrætspark på søndag, hvor Fremad Amagers individualister skal dæmmes op for, mener Laus Nielsen. 

"Jeg synes vores placering ser rigtig fin ud fra, hvad man kunne havde forventet sig af et oprykkerhold. Men vi er også meget bevidste om, at der kræves mange point for at kunne bibeholde den flotte placering i rækken, idet rækken er utrolig tæt hvor alle slår alle.

Fremad Amager på udebane bliver en meget vanskelig opgave. De fik en skidt start men har vundet de tre sidste kampe og kommer ligesom os med masser af selvtilid. Holdet har nogle dygtige individualister, som vi skal forsøge at dæmme op for, og vi går som altid efter en sejr.
Forhåbentlig står vi med tre point efter kampen mod Fremad Amager og står tilbage med en følelse, at vi var bedre end dem selvom, vi spillede på en svær udebane.
Vil det få nogen betydning længere henne i sæsonen, at I iik er fuld tid ?
"Muligvis. Vi ved, at de fleste andre hold har flere midler end os, men jeg tror, at den vilje og holdånd vi har her i klubben, kan kompensere for nogle af de fordele, som fuldtidsholdene har", siger Laus Nielsen. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok