player image
player image

Nielsen: Ikke begå de samme fejl

Laus Nielsen har spillet 1. Divisionsfodbold i et år og har bl.a. lært, hvor stor en betydning kynisme og momentum har. 

“Det har været et blandet forår, vil jeg kalde det, hvor jeg ligesom holdet, har spillet svingende i de forskellige kampe. Jeg har savnet en smule afklarethed i mit forsvarspil”, indleder Laus Nielsen og gør status på sin nuværende fodboldsituation. 

“Jeg føler, jeg er et fint sted i min karriere lige pt. At spille 1. Divisionsfodbold med mit talent føler jeg er rigtig fint som 20-årig, og forhåbentlig kan jeg udvikle mig yderligere især med spillet med bolden. Om det er nok til at nå længere må tiden vise.

Kan tage mere ansvar

Jeg føler ikke, jeg er en erfaren med divisionsspiller, men hver eneste gang jeg træder ind på grønsværen, drager jeg mig nye erfaringer. Dette gør også, at jeg kan tage mere ansvar og se situationerne tidligere end før og ikke begå de samme fejl”, siger Laus Nielsen og fortsætter. 

“Seniorfodbolden har indtil nu lært mig, at kynisme og momentum er en vigtig del af spillet, hvis man vil vinde fodboldkampe. Man kan spille nok så godt imellem felterne, men det er i felterne kampen afgøres, og hvor man skal være knivskarp. 

Derudover har jeg lært den afklarethed man skal spille med en gang imellem, hvor man er ligeglad med, hvordan det ser ud, man skal bare have de tre point”, siger Laus Nielsen. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok