player image
player image

Nykøbing-chef: Møde med Thisted vækker minder

Vi har haft fat i Nykøbing FC´s cheftræner, som igen møder Thisted FC. I det seneste opgør rykkede Nykøbing FC i øvrigt op på Sparekassen Thy Arena. 

"Jeg glæder mig over gensynet med Thisted FC på flere fronter. Først og fremmest vækker det det selvfølgelig minder på den måde, at det var på Lerpytter, at vi fejrede oprykningen til Nordicbet Ligaen, og dernæst igen at skulle konkurrere mod min gode ven Joakim Matsson, som er en dygtig og sympatisk træner, som allerede nu har fået det bedste frem i Thisted-spillerne", siger Jens Olsen og gætter på kampens udvikling 

"Jeg finder det vanskeligt at spå om kampens udtryk. Vi forholder os meget til os selv og forsøger at finde stabilitet og momentum i kampene. Der er pt ikke mange hold i Danmark, som præsterer jævnt i hele kampe og slet ikke i flere i træk. Det er så tæt mellem de enkelte hold, og alt kan ske på dagen", fortæller Nykøbing-træneren og forklarer lidt om den udvikling, som hans mandskab har været igennem siden seneste møde i juni 2016. 

"Vores på 1. Divisionsniveau uerfarne hold har fået en sæson i benene, og vi blevet endnu mere konkurrrencedygtige. Vi har udviklet os på alle facetter af spillet via vores setup hvor vi er nu træner endnu mere og hele tiden bliver stærkere". 

Er du overrasket over TFC´s gode start?

"Både ja og nej. Thisted oplever lidt det vi selv oplevede som oprykker. Stort mentalt overskud og tro på egne evner efter en lang række sejre. De har med stor energi opsøgt heldet i kampene og fået det", siger Jens Olsen. 

 

Der er kampstart i Nykøbing F. Idrætspark søndag kl. 13.45. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok