player image
player image

Rask: Holder ferie med anden følelse

Vi har taget fat i Glenn Rask, som holder ferie med en helt anden følelse end sidste år. 

"Jeg bruger den første del af min ferie på at få koblet af fra fodbolden og lige give kroppen en smule ro. Jeg har lidt eksamener jeg skal over, og ellers tager jeg en uge til sydens sol.

Når kroppen har restitueret, skal der trænes op til den nye sæson, og det starter allerede inden træningen får i gang. Der skal lidt kilometer i benene og det styrkemæssige skal passes", siger Rask. 

For lidt over et år siden blev ferien afholdt i skuffelse efter Nykøbing FC-kampen... Anderledes er det denne gang. 

"Jeg vil sige, at det er en hel anden følelse jeg går på ferie med i år. Sidste år glippede det, vi har opnået i år. Vi har alle været tilfredse med vores sæson, og jeg er sikker på alle glæder sig til at komme i gang med opstarten", fortæller Glenn Rask, som d. 3. juli trækker i arbejdstøjet sammen med resten af truppen, når Joakim Mattsson fløjter op til den første træning. 

"Jeg har ikke noget problemer at skulle træne mens andre har ferie. Sådan har det altid været for mit vedkommende, så det er der ikke noget nyt i. Når ferien er ved at gå på hæld, så kribler i benene og kroppen for at komme i gang igen. Det bliver en spændende sæson, vi går i møde, det er der ingen tvivl om". 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok