player image
player image

Rokkedal lejes i AaB

Morten Rokkedal er for den resterende del af sin kontraktperiode i AaB indtil 31. december 2017 blevet udlejet til nyoprykkerne i 1. division Thisted FC.

Den venstrebenede midterforsvarer, der oprindeligt kommer fra samarbejdsklubberne Løgstør I.F. og Farsø/Ullits IK., blev sidste sommer rykket op i AaB’s Superligatrup.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

"Med 29 ungdomslandskampe og sin primære fodboldopdragelse i AaB har Morten Rokkedal en god ballast for fremtiden. Desværre var der ikke lige nu udsigt til spilletid i AaB, og derfor er vi blevet enige med Morten om, at det bedste for hans udvikling vil være at fortsætte et andet sted", siger Allan Gaarde.

"Rokkedal var en del af vores stærke årgang 1997, der opnåede bronze i U/19 Ligaen, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i Thisted FC, hvor han er i gode hænder, hvilket Asger Bust, der tog samme vej for et år siden, er et godt eksempel på", lyder det fra Allan Gaarde.

Morten Rokkedal er afklaret med sin afsked med AaB:

"For det første glæder jeg mig rigtig meget til forhåbentlig at få en masse spilletid på højt niveau, og Thisted er en spændende klub, der har gjort det overbevisende i 2. division. 

Samtidig siger jeg farvel til en klub, som jeg har været utrolig glad for og været en del af, siden jeg var 12 år, og jeg vil helt sikkert altid følge AaB", siger Morten Rokkedal.

Morten Rokkedal opnåede to officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold. 

For yderligere oplysninger:
Allan Gaarde                2970 8391
Morten Rokkedal          6048 8777

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok