player image
player image

Ronni Møller-Iversen forlænger

Thisted FC har forlænget aftalen med kantspilleren Ronni Møller-Iversen, 23 år, og kontrakten er nu gældende til den 30. juni 2018.

"Den unge stærke offensive spiller, der kom stærk tilbage efter en skadeperiode, i oprykningsspillet til NordicBet Liga, har forsat sin positive udvikling gennem efteråret i NordicBet Liga. Vi er i klubben glade for, Ronni Møller-Iversen har valgt Thisted FC til at fortsætte sin fodboldkarriere sammen med den spillertrups, som Ronni har været en del af siden 1. januar 2015, og dermed være med til at fastholde vores stærke offensiv", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

”Jeg er selvfølgelig glad for, at vi blev enige om min forlængelse til sommeren 2018. Jeg har det fantastisk i klubben og fået nogle rigtig gode bekendtskaber som jeg sætter stor pris på", udtaler Ronni Møller-Iversen. Jeg har været en del af vores fantastiske sportslige rejse de sidste 3 år. Jeg føler selv, at jeg er kommet stærk tilbage efter min skadesperiode og har udviklet mig til spilletid i NordicBet Liga.

Derudover har vi en spillertrup som jeg glæder mig til at være sammen med hver dag, og det er derfor jeg også nyder at spille for Thisted FC. Jeg har det fint med at kontraktens længde er på 6 måneder, selvom begge parter var indstillet på en længere aftale. Hvis klubben sikrer sig endnu en sæson i NordicBet Liga og skruer op for deltidskontrakter så er jeg sikker på at vi sætter os sammen igen, slutter Ronni Møller- Iversen.

Vi i trænerteamet er rigtig glade for at Ronni Møller-Iversen har forlænget sin kontrakt med Thisted FC til sommeren 2018", udtaler cheftræner Joakim Mattsson. Ronni har især i den sidste halvdel af den nuværende sæson i NordicBet Ligaen vist sig frem. Ronni kan dække mange pladser og passer godt vores nye aggressive spillestil. Ronni har også vist, at han et højt niveau som vi godt kan bruge i NordicBet Liga og så har han stor energi, et godt spark til bolden fra distancen og ikke mindst stor hidsighed i en mod en situationerslutter cheftræner Joakim Mattsson.

For yderligere oplysninger kontakt:

Cheftræner Joakim Mattsson, T. 2160 1492

Ronni Møller-Iversen, T. 6013 5240

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok