player image
player image

Rosenørn: Fedt at starte ud mod Silkeborg IF

Kampprogramer offentliggjort, og Thisted FC starter efteråret hjemme mod Superliganedrykkerne fra Silkeborg IF og slutter af med samme modstander d. 25. november.

"Det er en super fed kamp, vi starter med, hvor vi møder Silkeborg som er rykket ned fra Superligaen. Det bliver en god kamp for os, som viser lidt om, hvor vi står i forhold til et hold, som formentlig kommer til, at høre til i toppen af rækken i den kommende sæson", siger keeper, Mathias Rosenørn. 

1. Division tæller denne sæson mange sjællandske hold, og det bekymrer ikke Rosenørn, at der venter mange ture over Storebælt. 

"Flere længere ture er ikke noget, jeg bruger meget energi på, for det gør mig ikke så meget. Med de lange ture kommer man også lidt tættere på hinanden i truppen, og det kan måske være med til at gavne sammenholdet i truppen", siger Rosenørn. 

Thisted FC slutter efteråret d. 25. november for igen at starte sæsonen op d. 3. marts 2019, og har dermed lidt over tre måneders pause. 

"Det er en lang vinterpause, men sådan er det jo i Danmark. Heller lidt længere vinterpause end at komme ud på en bane, der er helt umulig at afvikle en ordentlig fodboldkamp på", siger Mathias Rosenørn. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok