player image
player image

Sen Agger-scoring gav sejr i naboopgør

Sen scoring fra Mikkel Agger gav sejr og fortsat topplacering til Thisted FC. 

9. juni 2014. Så langt skal vi tilbage for at finde det seneste indbyrdes opgør mellem Thisted FC og Skive IK. I den kamp på Sparekassen Thy Arena overværende 328 tilskuere et opgør i 2. Division Vest, hvor Thisted FC tabte 2-1 i en kamp, hvor Søren Nielsen scorede for nordjyderne. 

I dag var det så tid til gensyn og på forhånd havde Skives, Christoffer Østergaard, advaret om en meget farlig Thisted-offensiv. 

"De har en vanvittigt spændende offensiv, så hvis vi skal have tre point, skal vi have lukket ned for den, udtalte Christoffer Østergaard til bold.dk inden dagens opgør. Men en ting er at sige det, en anden ting er at få det til at lykkes. Og det gjorde det ikke i dag. 

Netop Sonny Jakobsen udlignede kort efter Andreas Murbech havde givet Skive en føring efter syv minutter, og så skal vi helt hen i et minut før tid, hvor Mikkel Agger sørgede for sejrsmålet. 

Jeff Mensah og den tidligere TFC´er, Mathias Pedersen fik rødt kort og kampen sluttede derfor 10 mod 10. Og med dagens sejr holder Thisted FC godt fast i toppen med 23 point og et mindre end føringsholdet Vejle. 

 

Skive IK - Thisted FC 1-2 

(7) 1-0 Andreas Murbech

(13) 1-1 Sonny Jakobsen 

(89) 1-2 Mikkel Agger 

Tilskuere: 927

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok