player image
player image

Skive-chef: Meget imponeret af Thisted

På søndag møder Thisted FC Skive IK, som har den tidligere Silkeborg-assistent og FC Fyn-træner, Anders Gerber med. Og han er tiltrådt for at redde Skive IK i 1. Division. 

“Det er en rigtig rigtig svær kamp, for når Thisted kan overmatche Viborg FF. på udebane, så venter der os en alvorlig opgave på Sparekassen Thy Area. Jeg er i en fase, hvor jeg skal lære klubben og spillerne at kende, vi skal etablere en spillestil, og jeg skal være opmærksom på, hvad Thisted FC kan og gør. 

Det kan være vi vil stå lavt eller højt. Det kan jeg ikke svare på lige nu. I bund og rund tror jeg, at de to hold vil spille, som de vil. Det er ikke lang tid siden, vi har mødt dem sidst, hvor Thisted FC vandt på på et sent mål”, siger Anders Gerber, som naturligvis også har noteret, at Thisted FC ikke roder rundt hvor som helst i tabellen. 

“Jeg er meget imponeret af Thisted, selvom det er noget, som man har set andre gange, at et hold kommer op med gejst og så rykker det. Jeg tror, at Thisted FC kan overvintre i top tre, men jeg regner ikke med, at de slutter i top tre, fordi Asger Bust bliver ikke ved med at sparke bolde ind 10 meter uden for feltet, og så er der andre, hold som er for stærke”, siger Anders Gerber. 

De sidste to år har Anders Gerber bolteret sig på Færøerne, og er nu tilbage i Danmark, hvor han har bosat i nærheden af Aarhus. 

“Det er et fodboldeventyr, hvor jeg har oplevet den færøerske fodboldkultur og bl.a. har vundet pokalturneringen med klubben NSI Runavik. Så har jeg oplevet nogle spillere, som virkelig arbejder hårdt og går til den rent fysisk og har lidt svære vilkår, fordi de arbejder på fuld tid. 

Kan lykkedes og omvendt

Jeg tog derop i januar 2016, og min kæreste og børn kom i sommer 2016 og var der et år sammen med mig, og så har det ligget i kortene, at jeg skulle hjem, når sæsonen var slut. Den fodboldfaglige som træner, får man ikke på Færøerne som i Danmark, så jeg vil gerne i gang her i landet igen”, siger Gerber og tilføjer, at hans bankbog ikke er ved at sprænges. 

“Jeg har ikke tjent kassen på at være på Færøerne Vi tog det som en familieoplevelse. 

Nu har jeg sagt ja til en opgave i at få skabt nogle flere point i Skive, og så skal vi være minimum tredjesidst, når sæsonen er slut. Der er risiko for at det lykkedes og omvendt, men i bund og grund skal jeg skabe et kollektiv, som fungerer. 

Jeg synes, det er en spændende opgave og en god udfordring, og jeg har meget at give, så det var derfor, jeg vendte hjem og føler, at det er et godt match. Det primære succeskriterie er, at Skive IK spiller i 1. Division næste sæson”, siger Anders Gerber og har spået resultatet i Thisted. 

“Vi vinder 1-0 på mål af John Dyring i 94. minut”.

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok