player image
player image

Sportschef: B-licens betyder mange ting

DBU har igen tildelt Thisted FC ungdoms B-licens, og det er sportschefen stolt over.  

“Det betyder mange ting. Vi har U17 og U19 i de næstbedste rækker i landet mod store og etablerede klubber. Vejle, SønderjyskE og  bl.a. AC Horsens er med i gruppen, så det fortæller lidt om selskabet. 

Vores hold helt ned til og med U15 spiller enten i den bedste eller næstbedste række herhjemme, og det er vigtigt for udviklingen. B-licensen gør også ,at det er påkrævet at U17 og U19-hold har A-licens trænere, så det gør, at vi har lettere ved at tiltrække dygtigere trænere, når vi er licensklub. 

Vi har fået B-licens, fordi vi laver et fantastisk stykke arbejde. Torben Overgaard (talentchef,red) skriver et dokument på ca. 167 sider med alt om klubben fra lysanlæg til antal baner, antal læger vi har tilknyttet. Alt skal være i orden og dokumenteret. Ja også hvor meget vi træner og hvad vi træner. Vi er rigtig dygtig til at levere det produkt, som DBU ser på, og vi er i kamp mod byer som Hobro, Hjørring, Skive og Holstebro, som ikke har B-licens men T-licens, som er under. 

Økonomisk får vi også lidt støtte fra DBU, men det er også dyrt, da vores U17 og U19hold har mange ture til Sjælland. Og når vi skal have højt uddannede trænere, det koster også dyrere. DBU kommer jævnlig på besøg og evaluerer, at vi også fører de ting ud i livet, som vi har skrevet”, siger sportschef Henning Pedersen. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok