player image
player image

Stadioninspektør: 300 til træning hver dag

Der er fortsat godt gang i klubben, selvom divisionsholdet er gået på ferie indtil d. 18. juni 2018. Kim Salomonsen giver stor update på, hvad der sker på Lerpytter i denne tid. 

Smilende, imødekommende og hjælpsom. Sådan kender alle stadioninspektør, Kim Salomonsen. Med spændende arbejdsopgaver og sans for detaljen, er Kim Salomonsen en særdeles vigtig brik i et stort spil på Lerpytter. 

"Det er kun 1. Division, der holder ferie pt, så vi har stadig masser af kampe og ca. 300 til træning hver dag, så der er ikke meget “sommerferie.

Der kører træning for alle (minus 1.Division) til og med uge 26. I uge 28 har vi Fodbold Skole, og så begynder de fleste hold i uge 29/30. I juli måned har en stor del af personalet ferie, så der skal vi overlappe hinanden.

Jeg skal have lavet holdtilmelding for ca. 70 hold og lavet kampprogram for efteråret ( ca. 400 kampe der skal placeres i forhold til baner, træning og omklædning. I uge 27 og 29 er det næsten kun 1. Div herre, der træner, og vi skal i denne periode have gennemgået vores “lager” med bolde og tøj. Alt skal tælles op og gøres klar til de “nye” årgange, så tiden flyver bare afsted fra nu af og til sæsonen starter op sidste i august", forklarer stadioninspektøren, som efterhånden har holdt mange praktiske ting kørende i flere år og elsker sit job kombineret med, at han er hamrende dygtig til sit arbejde. 

"Af nye tiltag kom de og støbte fødder til den nye storskærm for kort tid siden og ellers har jeg ikke hørt noget, men vil ikke udelukke, at der sker andre ting", siger Kim Salomonsen og opsummerer på, om Sparekassen Thy Arena skal være fri fra frost til vinter. 

"Som jeg har hørt det, kommer der varme i løbet af sommerferien, men hvornår og hvordan ved jeg ikke. Det er noget med de jordprøver, der er taget, og om der skal graves meget jord af.

Hvad er din holdning til hybridgræs på Sparekassen Thy Arena?

"Hvis hybridgræs ikke er bedre end det i Brøndby, er det ikke noget jeg kunne tænke mig. Deres bane så der aldeles forfærdelig ud i opstarten af året. Den lignede en jordvold med meget lidt grønt på. Nej lad os få en rigtig kunstbane i Thisted, for den kan holde til at blive spillet på, er altid jævn og kan bruges hele året", siger Kim Salomonsen. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok