player image
player image

Stadionspeaker: Også rykket i 1. Division i speakerboksen

Kenneth Parmo har siddet ved mikrofonen som stadionspeaker en del år, og ligesom klubben rykkede i 1. Division, har Parmo gjort det samme.  

“Det er gået som det plejer. Ligesåvel som spillerne skal spille bedre, fordi vi rykkede op, så føler jeg også, at vi skulle rykke op i speakerboksen og levere det hele lidt skarpere. 

Det er bl.a. vigtigt for mig, at udtale spillernavne rigtigt for gæsterne, for jeg kender jo navnene på vores egne spillere. Jeg går op i, at man udtaler navnene rigtigt, fordi der er en signalværdi i, at jeg også gør mit arbejde ordentlig. Vi skal levere et professionelt arbejde i speakerboksen. 

Spillet går hurtigere i 1. Division, men udfordringerne har ikke været større eller anerledes i 2. Division. Man har bare et ønske om at være skarpere, når der står 200-300 fans fra udeholdet og være skarp, når der er TV på, fordi ens speak kan blive hørt i TV. Og så har jeg ikke lyst til, at der skal være slinger i valsen, for det handler om faglig stolthed. 

Mere professionelt

I forhold til at klubben er rykket i 1. Division, så er alting er blevet mere professionelt, og overalt synes jeg, at man forsøger at opgradere på alle parametre. Også på mindre detaljer. Klubben og spillerne har ønsket at stramme op, fordi vi er kommet i 1. Division og vil blive der. Jeg tror fx, at det kom bag på klubben, at der kom mange mennesker mod Viborg FF, så der var lang kø, men det havde man løst ved næste hjemmekamp. 

Jeg tror egentlig mere, at det er måden, som tingene bliver sagt på. Jeg forsøger at justere, men at være stadionspeaker er ikke raketvidenskab. Jeg bilder ikke mig selv ind, at jeg gør nogen forskel for, hvordan holdet spiller. Men hvis publikum og spillerne er præsenteret på en ordentlig og professionel måde, så er jeg tilfreds”, siger Kenneth Parmo, som lægger en ære i at være stadionspeaker. 

“Jeg elsker fodbold, og jeg elsker at følge Thisted FC, for det er min by. Hvis jeg ikke sad inde i boksen, så sad jeg nok på tribunen og fik en kold faldøl, for det gjorde jeg før. Nu har jeg bare den bedste plads på stadion, og så kan jeg give en hånd med og hjælpe klubben. Det er en dejlig klub med et specielt DNA, og det skal vi for alt for verden bevare. Vores DNA er ikke, at vi har stjernespillere generelt. Holdet er nemlig stjernen, og alle kæmper for klubben, og det er såvel på som udenfor banen. Den DNA må aldrig forsvinde, for så falder vi igennem, tror jeg. 

Altid glad for en udfordring

Når vi når til næste sæson, bliver den største udfordring storskærmen, som skal implementeres i setuppet, og vi skal køre en masse ind i storskærmen, som hænger sammen med speaken, truppen og sponsorer. Ja generelt hele præsentationen af en fodboldkamp på Sparekassen Thy Arena. 

Det bliver et stort stykke arbejde, at få det til at køre, og så skal vi løbende henover sæsonen udvikle det, at vi har fået en storskærm, og de muligheder der ligger i den set fra sponsorernes side. 

Jeg er altid glad for en udfordring, og det bliver fint at få en dimension mere på med storskærmen, for det handler også om, hvordan vi ønsker at fremstå som stadion og klub. 

Jeg er helt sikkert klar til en sæson mere og vil være stadionspeaker indtil klubben finder en, som er bedre”, siger Kenneth Parmo med et glimt i øjet. 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok