player image
player image

Svenne: Esbjerg skal mærke de er kommet til Thisted

Weekendens kamp mod Esbjerg afvikles på kunstgræs, og det bliver intet problem, mener Jeppe Svenningsen. 

“Det er ikke den store ændring for os, for vi har trænet på kunst, så vi er vant til det. Vi er bare glade for, at kampen skal spilles, og vi glæder os til kampen. 

Der er ikke nogen tvivl om, at Esbjerg er et klassemandskab, og vi har stor respekt for dem, og det bliver en stor mundfuld. Vi skal gå ind og gøre de ting, vi er gode til og ikke kigge så meget på, hvad Esbjerg gør. Kan vi holde os til den plan, som Joakim Mattsson får lagt, så kan vi byde dem op til dans. 

Vi skal huske, at vi har leveret så flot, fordi vi har fokus på egne præstationer, og det kan være ødelæggende at have for meget fokus på modstanderen. Vi skal knække Esbjerg med vores forskellige udtryk. Vi skal komme på banen med fuld tryk, og de skal mærke, at de er kommet til Thisted, og man kommer ikke herop bare for at tage tre point med hjem”, siger Jeppe Svenningsen og opsummere kort på indledningen på 1. Division. 

“Den første kamp mod Vejle var en god start, hvor vi stod godt defensiv og havde chance til et par kasser. HB Køge-kampen kan vi ændre på, og vi spillede en dårlig første halvleg og en god anden halvleg, hvor vi kunne have taget point med hjem”, fortæller Thisted-spilleren, som tror på, at Thisted FC kan holde sig øverst i rækken. 

“Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skal være i toppen af 1. Division. Vi har mødt alle holdene og vist, at vi kan spille op med dem, men det kræver så meget, at have fokus på den enkelte kamp. Vi er gode, når vi tager en kamp af gangen, og er vi der på dagen, kan vi vinde over alle og omvendt”, siger Jeppe Svenningsen. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok