player image
player image

Svenne: Fuldtidssetup tiltrukket mig meget

Til sommer fortsætter Jeppe Svenningsen i Vendsyssel FF, hvor han får mulighed for at spille fodbold på fuld tid.  

Enhver spillers fodbolddrøm er at leve af sin sport, og den mulighed har Jeppe Svenningsen fået i Hjørring, hvorfor det er forståeligt, at Svenne til sommer, vil forfølge sin drøm om fuldtidsfodbold. 

"Først og fremmest har jeg kun rosende ord at sige om Thisted. Det forløb jeg har været igennem siden jeg ankom fra AC Horsens har været særdeles fremragende.

Det elitemiljø, som der er i klubben, er meget unikt og jeg nyder hver dag at træde ind af døren på Sparekassen Thy Arena.

Spændende klub

En ting er i hvertfald helt sikkert det er, at jeg vil gøre alt for at slutte godt af i det spændende forår vi går i møde med Thisted FC. Så må vi vente med at snakke om det ene og det andet til sommer.

Jeg har valgt at skrive under med Vendsyssel FF, fordi jeg synes, det er en enorm spændende klub, som udvikler sig hver eneste år. Det fuldtidssetup, som de har fået stablet sammen, har tiltrukket mig meget, og samtidig med, det er et klassemandskab, gør at jeg har de bedste forudsætninger for at udvikle mig yderligere som fodboldspiller", siger Jeppe Svenningsen. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok