player image
player image

Svenne: Huske hvor vi kommer fra

I en cooktail af larm og opbakning fra tribunen og hårdtkæmpende spillere, skal Thisted FC hente tre point mod FC Roskilde.  

“FC Roskilde bliver en svær opgave. Det er et godt hold med, som er kommet godt igen efter deres trænerskifte. Vi vandt i Roskilde 2-3 efter en kamp, som havde det hele. Vi kom meget skidt fra start og kom hurtigt bagud. 

Vi skal besejre Roskilde med det vi er gode til. Vi skal komme med vores udtryk, som vi er begyndt at være kendt for. Vi skal komme blæsende og arbejde benhårdt for de tre point. Det er et hold vi kan slå, hvis vi rammer dagen, som vi har gjort mange gange løbet af efteråret. Samtidig er det vigtigt at tilskuerne igen ligger pres på vores modstander. Det betyder meget for os spillere, at vi kan mærke stemningen fra tribunen. 

Hvordan vurderer du jeres chancer for at slutte efteråret af med seks point? 

“Der er seks point at spille om, så der er mulighed for seks point. Vi kan som hold godt vinde de to sidste kampe, ligesom vi kan tabe dem. Vi er et godt hold og går benhårdt efter at tage alle de point, som vi kan få. Så må vi se hvor langt det rækker efter den sidste kamp, men vi går benhårdt efter det”. 

Uanset jeres afslutning på efteråret, mener du så ikke, at I har haft stor succes?

“Vi har haft et godt efterår, eftersom vi er kommet op som oprykkere. Vi skal huske, hvor vi kommer fra. Vi har fået store resultater løbet af efteråret, og vi har haft en god tilgang til tingene. 

Den næste kamp er altid den vigtigste, og vi har ikke fokus på, hvordan vi ligger i tabellen. Vi har kun fokus på at levere en god præstation mod FC Roskilde søndag, som vi rigtig gerne vil give en dårlig oplevelse på Sparekassen Thy Arena rent pointmæssigt”, siger Jeppe Svenningsen. 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok