player image
player image

Svenne : sidste lejr med kliken

Årets træningslejr i Belek i Tyrkiet har været en god oplevelse, og selvom den er Jeppe Svenningsens sidste i TFC trøjen i denne omgang, bidrager den med masser til holdet.

- først og fremmest er der masser af taktiske ting. Vi er jo sammen hele tiden, og har mange træningspas, hvor man kan få de sidste ting på plads på holdet. Så er der jo hele det sociale, hvor man er sammen 24/7, og det gør bare, at man får nogle fantastiske ting op at køre med hinanden, også de nye spillere, der får chancen for at komme rigtigt godt ind, og det synes jeg, at de er kommet, siger Jeppe Svenningsen.

Træningslejren har også levnet tid til lidt fritid for spillerne.

- vi har spillet en masse kort, og der bliver lidt nogle små pranks og sådan noget. Så det er jo superfedt at være en del af sådan en tur her. Det er noget enhver fodboldspiller, der får mulighed for det, ser frem til hvert eneste år, siger Svenne.

Netop årets træningslejr i TFC, er også noget særligt. Det er sidste træningslejr for Svenne med TFC i denne omgang.

- det er meget specielt. Skiftet til sommer er ikke noget, jeg tænker over lige nu. Jeg nyder at spille i Thisted, og jeg er fuld fokuseret på opgaven, og at få arbejdet gjort færdig, og være med til at sikre TFC den bedst mulige placering i NordicBet Ligaen, understreger Svenne.

Han tør ikke direkte komme med et bud på TFC’s placeringen i NordicBet Ligaen efter de kommende 14 kampe.

- det er svært at sige. Vi går jo ud på banen for at vinde hver eneste kamp, og så må vi se, hvad det rækker til. Jeg kan hurtigt regne ud, at vinder vi alle kampene, så ser det jo godt ud. Men vi skal også være realistiske. Vi tager en kamp ad gangen, men vi håber selvfølgeligt, at vi ender så langt oppe som muligt. Den øverste halvdel af tabellen, slutter Svenne.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok