player image
player image

Svenne: Stærkeste trænerteam i 2. Division

Det er tid til kort evaluering af en helt fantastisk sæson, som kulminerede med en oprykning til 1. Division.

“Det er en sæson, som ingen af os vil glemme. Det har været en helt fantastisk sæson. Den vil blive husket for vores suveræne pointhøst igennem hele sæsonen. Om nogle år vil jeg nok også huske sæsonen for den farlige offensiv, vi havde samt en betondefensiv, som vi fik stablet sammen. Vi var hele tiden bevidste om vores mål, som har betydet, vi har arbejdet benhårdt igennem hele året”, siger Jeppe Svenningsen og fortsætter. 

“Jeg er allermest stolt af, at vi selvfølgelig nåede vores mål og rykkede op. Men det som især er stort for mig som defensiv spiller er, at vi holdte clean sheet i 9 kampe(måske 10) i foråret og 7 i træk. Det er virkelig stærkt samtidig med, at vi havde den suverænt farligste offensiv i 2. Division.  

Det har været en super rejse, som klubben og holdet har været på. Jeg kom til klubben for tre år siden og havde et klart mål om at rykke op med Thisted. Det er lykkes, og det er jeg meget stolt over. Holdet har gennemgået en fantastisk udvikling, hvor der er blevet lagt på efter hver sæson. Det som også har været styrken for os igennem de seneste par sæsoner er, at vi har haft det stærkeste trænerteam i hele 2. Division Bo Zinck, Jens Berthel Askou og Henning Pedersen har altid været 110% fokuseret og velforberedte til hver evig eneste træning og kamp”, siger Thisted-spilleren og forholder sig til den kommende udfordring i 1. Division. 

“Det bliver en stor mundfuld, men jeg er sikker på, vi står godt rustet til opgaven. Holdets kvalitet vil gøre en forskel. Vi har fået opbygget en vinderkultur på holdet, hvor vi har tro på os selv i alle kampe. Samtidig har vi en hjemmebane, hvor alle hold vil få problemer mod os. Vi går ydmyg til værks, hvor nøgleordet for os, bliver stenhårdt arbejde næste år.  

Hånden på hjertet, hvis I ikke var rykket op, hvor stor sandsynlighed var der så for, at du havde du så skiftet klub? 

“Det er svært at sige. Der er mange ting som spiller ind i de overvejelser. Det er både klubben og jeg som skulle blive enige. Det ville også komme an på, hvordan hele setuppet ville være. Hvis klubben ville kunne holde på stammen, så ville det stadig være attraktivt. Vi har det fantastisk sammen på holdet og det er enormt vigtigt”, siger Svenne og fortæller sluttelig, hvad han glæder sig allermest til i 1. Division. 

“Jeg ser mest frem til, at der kommer mange tilskuere på Sparkassen Thy Arena. Byen har fortjent et 1.Divisionshold, og man kan mærke, at folk i området glæder sig meget til 1. Division”, siger Jeppe Svenningsen. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok