player image
player image

Svenne: Trupkultur af afgørende 

Kulturen i truppen er bl.a. afgørende for den nuværende succes, mener Jeppe Svenningsen.  

1) Da vi stod i Italien på træningslejr, regnede du så med, at I ville have så stort et forspring?

"Jeg regnede med, vi ville være med i toppen og være dominerende i rækken. Om jeg regnede med, vi havde det forspring, som vi har nu, det vil jeg godt indrømme, det havde jeg ikke. Det eneste vi selv har indflydelse på er vores egne resultater. Det har vi gjort godt, selvom vi faktisk står og mener, vi godt kunne have et par pinde mere.

2) Hvorfor succesen netop rammer jer nu?

"Der er mange ting som gør, at vi har succes. Kulturen i truppen er en afgørende faktor. Vi har fået opbygget en god vinderkultur, hvor vi både til træning og kamp, vil gøre alt for at vinde. Vi har et trænerteam som altid er 110 % forberedte til både kamp og træning. Det giver tryghed som spiller, at vi ved hvad vores modstander kommer med hver gang. Men det hårde arbejde er et nøgleord oppe hos os"

3) Omgivelserne er sikre på, at I rykker på, men hvorfor er I ikke selv det endnu?

"Vi har hele tiden sagt, at vi gerne vil rykke op i år. Det vil vi stadig og arbejder benhårdt efter det. Man skal bare huske, at man først er rykket op, når det er matematisk sikkert. Der er 24 point at spille om tilbage, hvilket betyder det ikke er sikkert endnu.

4) Intet er sikkert, men hånden på hjertet, men vil du ikke blive skuffet, hvis I smider oprykningen?

"Jeg vil blive sindssygt skuffet. Mere er der ikke at sige til det…"

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok