player image
player image

Tak for denne gang Bo Zinck

Om kort tid er Bo Zinck forhenværende cheftræner i Thisted FC. Spillerne giver her en kort beskrivelse af en træner, som bliver savnet. 

Sead Gavranovic

“Bo han er en sympatisk fyr, som værner om sine spillere og sætter pris på alle mennesker samtidig med, at han er dygtig til at udvikle spillerne og få det bedste ud af dem”

Jeppe Svenningsen 

“Jeg kan give Bo de varmeste anbefalinger, for han har været en fantastisk træner og har gjort et super stykke arbejde. Han er grundig, velforberedt og en fantastisk menneskelig træner, som kan sætte sig ind i spillernes situationer. Han er en god indsigt i truppen og ved, hvad der sker, og så er han en knaldhamrende dygtig træner, som kender samtlige spillere i divisionen”

Sonny Jakobsen 

“Bo Zinck har betydet rigtig meget for mig personligt. Han hentede mig til Jammerbugt FC, og jeg var der under ham og fulgte efter ham til Thisted, så han er den eneste træner, jeg har prøvet at være under i mine fire år i  2. Dvision, 

For mig er han en træner, hvor man kan få hans højre arm, for hvis du viser ham tillid, har han din ryg og vil altid hjælpe eń. Bo er fuldstændig fantastisk til at forberede os til kampene og har styr på hvordan han vil spille, hvilket også hjælper os spillere. Virkelig en god træner”

Glenn Rask

“Jeg vil huske Bo, som en velforberedt entusiatisk træner. Bo besidder gode menneskelige karakterer, som vi spillere har nydt godt af. Han har kunne lære fra sig og har formået at udvikle os spillere. Alt held og lykke fremover til en god mand, drengerøv og ven”

Allan Høvenhoff, anfører

Bo Zinck har været et meget godt bekendtskab. Han har lært mig meget og de ting vil jeg tage med mig. 

Derudover har jeg stor respekt for hans vilje for at vinde, hans forberedelse og det arbejde han har lagt i klubben. Jeg vil gerne takke ham for to gode år, og som han selv siger "Sæsonen 16/17 er der ingen der kan tage fra os". Held og lykke fremover, Bo”

Martin Søndergaard 

“Bo Zinck har haft kæmpe betydning for Thisted FC og ikke mindst for mig selv. 

En utrolig taktisk stærk og meget dedikeret træner. En træner, som har gjort 1. Division til en realitet.  Jeg vil både savne ham som træner og som den gode person, han er. 

Tak for nogle rigtig gode år og alt muligt held og lykke fremover”

Kevin Mendoza 

“Zinck er en rigtig god, ambitiøs træner, som jeg har stor respekt for. Han er fuldt ud professionel og et fantastisk menneske. Jeg har lært meget ved at have ham som træner både som menneske og spiller”

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok