player image
player image

Thisted-chef: Mister vi respekt og ydmyghed er vi færdig

Et meget formstærkt Marienlyst-hold krydser klinger med Thisted FC. 

“Marienlyst er et klassemandskab, som kommer på besøg med masser ad divisionskampe på mange pladser og individualister. Det bliver en stor kamp mellem to af rækkens dygtigste mandskaber. 

Marienlyst er et af de farligste hold, så kan vi matche dem, så ser det godt ud. Vi skal være der på dagen, og Marienlyst er lidt over og på niveau med nogle af dem, vi har mødt. Det er også de to mest formstærke mandskaber, der skal mødes. 

Det bliver anderledes end mod Hvidovre, for Marienlyst gør tingene på en anden måde, og på nogle områder er det sværere, fordi de har flere individuelle spiller,e som vi skal være opmærksomme på. 

 

Hvis vi holder vores niveu, kan vi godt slå Marienlyst. Vi har holdt nullet fem gange i træk, og det er fordi, vi har arbejdet med tingene i lang tid, og generelt er de derfor lykkedes for os. Og så har vi de samme spillere med, altså ud fra de 15 vi havde med mod Hvidovre, var 12 af spillerne af med i sommer 2015, da jeg startede”, siger Bo Zinck og netop et ord er en af nøglerne til at skabe succes. 

“Vi har allesammen skabt tryghed ved, at folk kender strategien og konceptet, for der bliver ikke opfundet nye ting hver gang.

Kan ikke smadre nogen

Jeg er en stolt træner af det, vi allesammen har lavet sammen, og spillerne har arbejdet hårdt på det her, og det har trænerteamet også, men vi er ikke færdig endnu. Vi har været gode til at tage en kamp af gangen, og vinder vi mod Marienlyst skaber vi et endnu bedre udgangspunkt”, siger cheftræneren og nyder opmærksomheden omkring holdet. 

“Det er fedt, at mange vil skrive om os, men det eneste vi kan gøre er, at tænke på den næste kamp. 

Det er positivt med skriverier, for så kan jeg regne ud, at vi har gjort noget godt. Folk og medier skriver noget, fordi vi er på vej til at opnå et mål, men folk må ikke glemme, hvorfor det går så godt. Succes springer ud af vores hårde arbejde gennem lang lang tid. 

Jeg har en god fornemmelse af, at vi er på vej mod noget, hvis vi fortsætter præstationerne. Men jeg ved også hvor lidt, der skal til at tippe det. Vi har en erklæret målsætning om at være med i toppen, og det er vi. Men slapper vi af, så kan det gå galt, fordi vi kan ikke bare gå ud og smadre nogen, fordi vi møder op, så tæt er den her række. Mister man respekten og ydmygheden, så er vi færdige og vil tabe til alle”, siger Bo Zinck. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok