player image
player image

Thisted-chef: Vil være med hele vejen

Bo Zinck spår ingen let opgave mod Dalum, for det er et stærkt fynsk mandskab, som kommer på Sparekassen Thy Arena i årets først

“Folk skal ikke forvente, at vi saver Dalum over. De skal forvente et Thisted-hold der er klar til at gå i krig i første kamp mod et dygtigt hold fra Dalum, der er kommet flot over i oprykningsspillet. Dalum har forstærket sig i pausen, og der venter en mundfuld. De spiller et system, som de er trygge, og de er velfunderet taktisk og har individualister, så det er et godt Dalum-hold, der kommer til Thisted”, siger Bo Zinck. 

Mange kolleger har udråbt Thisted FC som oprykningsfavoritter, og det er cheftræneren stolt over. 

“Når folk peger på os, og alle forventer, at vi vinder, først og fremmest første kamp, så er der en grund til at forventningerne kommer, og det er fordi, vi har gjort det godt. Jeg tager det som et positivt tegn på, at vi kan udvikle egene folk og har hentet gode. Vi har faktisk 12 mand af egen avl i truppen, så vi køber os altså ikke til succes. Der ligger et stort stykke arbejde bag”, siger cheftræneren og noterer sig, at hjemmebanen ikke er et sted, hvor man er blevet tilført mange nederlag. 

 

Hjemmebane skræmmer 

“Vi har ikke tabt på Sparekassen Thy Arena siden Nykøbing FC i juni sidste år. Det fortæller mig, at vi har en stærk hjemmebane i fantastiske rammer, og det er et sted, vi nyder at spille, og det et sted, der skræmmer folk. Modstanderne har ofte en lang tur i benene, og så er Sparekassen Thy Arena et svært sted at spille. 

Nu kastes vi ud i en premierkamp, og første kamp er noget specielt, og den bliver ikke som de andre. Spændingsniveauet er højt, og alle vil gerne lidt ekstra og kombineret med, at det er længe siden, man har spillet, og banerne ikke er så gode, så bliver det aldrig en fryd for øjet. Dem der vinder flest dueller og er mest kynisk, vinder opgøret”, siger Bo Zinck. 

Thisted FC har en gang deltaget i oprykningsspillet, og denne gang bliver det ifølge cheftræneren en anden historie. 

“Vi er et helt andet sted oppe i hovederne end sidste år. Vi har været igennem oprykningsspillet en gang, kender konceptet bedre, og så er der indebrændthed over, at vi ikke rykkede op. Vi vil være med hele vejen, og der er power i drengene, og Dalum skal være gode for at slå os. Vi er blevet mere fleksible og har udviklet os, så der går ikke 5-6 kampe, inden vi kommer i gang. Jeg tror på, at vi får en god start, selvom den er svær, og Dalum kan lukke hullet til os eller komme langt efter. 

 

Tre trænere ikke det ringeste

Mand for mand er truppen stærkere end sidste år. Trænerteamet er blevet klogere, vi har hentet bedre spillere end sidste forår, og dem som var der før, er blevet klogere og mere erfarne”, fortæller Bo Zinck og gør status på, hvad man har gjort anderledes i forberedelserne til oprykningsspillet denne gang. 

“Vi har haft mere is maven og gået efter spillere af høj kvalitet i og med, at vi har fået Jeff Mensah og Mayowa Alli ind. Og så er vi blevet tre trænere. At have to trænere omkring sig er det ikke det ringeste, for det har givet noget til spillerne, og vi har kunnet lave mere specieltræning, og det har givet mere kvalitet. Når opgaverne er spredt ud på tre trænere, så giver det mere fordybelse, og så var der et springende punkt i Hanstholm på træningslejren, hvor spillerne tog mere ansvar og lovede hinanden tre ting i et åbent forum. 

Desuden har vi fået styrkerum på Sparekassen Thy Arena, så spillerne ikke skal ned i byen i Studie 7, og vi har fået bedre restitutionsmuligheder ved køb af recovery maskiner”, siger Bo Zinck. 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok