player image
player image

Thisted fastholder topplacering efter sejr

Thisted FC stormer videre i 1. Division og lod igen modstanderen vide, at man ikke skal gå i bare med Thisted FC´s effektive offensiv, for så vågner man op med ualmindelig mange tømmermænd. 

Der skrives positiv positiv historie på Lerpytter og omkring Thisted FC i denne tid. En ting er på forhånd at postulere, at man kan vinde alle kampe, men hvordan kan man forudsige scenarier, man aldrig har stået i? Men det kan Thisted FC til gengæld. 

For sejrene indtil videre er fx sket at have været bagud 2-0 i Roskilde, under stort pres i Esbjerg og mod HB Køge, slået Viborg FF i premieren. Altså har sejrene vist, at Thisted FC rent faktisk kan slå alle i 1. Division. 

Og i dag gik det så ud over Fremad Amager, der allerede så netmaskernes blafren efter tre minutter, hvor Sonny Jakobsen på straffespark, sikrede føringen. Og som om det ikke var nok, viste Mikkel Agger stor effektivitet kort før pausen og 2-0 til Thisted. 

At det så også hører med til historien, at Fremad Amager havde mest spil og mange chancer i første halvleg, er en anden sag. Men hvad kan man bruge brændte chancer til? Anden halvlegs forløb var uden ligeså store muligheder til hjemmeholdet, der fortsat trykkede på, men Thisted FC var meget bedre med, og havde i slutningen af opgøret et skud på overliggeren fra midten. 

Tre point i Sundby betyder samtidig, at Thisted FC nu indtager en 2. plads kun et point efter førerholdet fra Vejle. 

Næste opgave er Danmarks længste udebanetur, når bussen kører til Nykøbing Falster. 

 

Fremad Amager - Thisted FC 0-2 (0-2) 

(3) 0-1 Sonny Jakobsen 

(39) 0-2 Mikkel Agger

Tilskuere: 1.017

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok