player image
player image

Thisted FC Elite forlænger med hovedsponsoraftalerne

Thisted FC Elite forlænger med hovedsponsoraftalerne med Sparekassen Thy og Thisted Forsikring

 

Skulder ved skulder - Thisted Forsikring og Sparekassen Thy bakker op om TFC

"Thisted FC har knoklet og opnået resultater i denne sæson. Vi har stået bag dem også i de svære tider, og nu tager vi to år til, skulder ved skulder", lyder det samstemmende fra Thisted Forsikrings marketingmanager Rasmus Ustrup og Jakob Madsen, marketingchef i Sparekassen Thy.


Thisted FC tilbagevenden til 1. Division har været syv år under vejs. Syv år med benhårdt arbejde på såvel grønsværen som i maskinrummet, der får hele butikken til at køre. De to hovedsponsorer Thisted Forsikring og Sparekassen Thy har været med hele vejen, og de glæder sig over den store sportslige succes klubben har.

De to lokale virksomheder har netop indgået hver deres nye, to-årige sponsorkontrakt med Thisted FC.


"Vi har forhandlet sponsorkontrakt sammen denne gang, fordi vi tror på åbenhed og gennemsigtighed, og fordi vi virkelig mener det, når vi siger, at det gode lokale liv kommer, når vi arbejder sammen", siger Rasmus Ustrup.

"For os er det vigtigt at være en del af skabe liv og gode oplevelser i Thy. Derfor er vi også en del af dette tætte samarbejde med Thisted FC. Simpelthen fordi vi mener, det er vigtigt, at vi som lokal virksomhed sammen med områdets øvrige erhvervsliv skaber rammerne for elitesport i Thy", siger Jakob Madsen.

Eliteungdommen styrkes

"Som fodboldeliteklub i Thy kan det være svært at rekruttere spiller med et tilstrækkeligt højt niveau. Derfor sættes der yderligere ind med et tillægssponsorat, der er øremærket til at øge kvaliteten yderligere i elite ungdommen.


Det er vigtigt, at talenterne skabes fra egne ungdomsårgange i Thisted FC regi for at sikre at den kommende elite er på plads. Derfor ser vi tillægssponsoratet som vores bidrag til at sikre, at Thisted FC Elite i fremtiden også har optimale vilkår til at udvikle egne spillere", lyder det fra de to hovedsponsorer.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok