player image
player image

Thisted FC er tilbage i 1. Division 

Thisted FC igen i 1. Division efter 7 års fravær. TILLYKKE !! Det er en kæmpe dag for Thisted FC.

"Jeg er sindssyg glad. Jeg er så glad for, at det lykkedes, og det er lidt svært at sætte ord på. Jeg er sådan lidt paf lige nu specielt med sidste år i mente på det her tidspunkt. Lige nu er det bare en slags forløsning, og en drøm der går i opfyldelse. 

Vi er klart det bedste hold i ligaen defensiv som offensiv. Vi har vundet over alle vores konkurrenter og har ikke tabt endnu og lukket tre mål ind i 11 kampe. På intet tidspunkt har vi tabt motivationen og sulten. 

Den kamp mod Nykøbing FC sidste år gav en indebrændthed, og aldrig har det gjort så ondt i min fodboldtid, som det gjorde der. Lige nu smiler jeg lige lidt. 

Alle har ville viske den dag ud af kalenderen, og det er sket. 

Jeg glæder mig til at møde bedre modstandere og til at få testet holdet af, fordi jeg er overbevist om, at vi kan være med i 1. Division og generer nogle gode hold. Vi har manglet modstand i foråret med al respekt for holdene. 

Først og fremmest skal vi have mellem fem og ti fester. Det er så godt for klubben, og klubben har savnet det her i mange år. Der er så mange gode mennesker i klubben, og det er alles fortjenste. Jeg håber på folkefest i Thy, og det er en genopstandelse i Thisted FC, og det er en kæmpe dag. Jeg glæder mig til at fejre det med de folk, der har lyst til at fejre det med os. 

Næstefter har vi en pligt over for turneringen og modstanderne. Vi har nogle gode modstandere, som vi skal konkurrere i mod, og det vil være unfair ikke at give dem kamp til stregen. Vi vil gerne slå AB´s rekord fra sidste år. 

Jeg håber, der kommer en masse tilskuere, og Thisted FC invitere til fest Kristi Himmelfartdag. Nu skal vi have vækket det stadion, og vi skal have den opbakning, vi fortjener. 

Oprykningen er hjemme, og vi har hele tiden haft det her for øje, og har arbejdet stenhårdt fra efteråret. Så havde vi en træningslejr, hvor vi var så fokuseret på missionen, og det her har betydet alt for os hver gang, vi er gået på banen. Vi har villet vinde mere end vores modstandere", siger anfører Allan Høenhoff. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok