player image
player image

Thisted FC forlænger med Asger Bust

Thisted FC har forlænget aftalen med den centrale midtbanespiller Asger Bust Sørensen, 21 år, med yderligere et år, og aftalen løber nu til 30. juni 2019.

"Asger Bust har fået sin fodboldopdragelse i Sjørring Boldklub og Thisted FC inden turen gik til elitefodbolden i AaB. Thisted FC hentede Asger Bust tilbage i sommeren 2016, og Asger har siden markeret sig som en stærk central midtbanespiller på vores hold. Det var helt naturligt for os at forlænge samarbejdet med Asger med yderligere 1 år og til den kommende sæson i NordicBet Ligaen", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

Jeg er selvfølgelig superglad for, at Thisted FC og jeg er blevet enige om en forlængelse på 1 år", udtaler Asger Bust. Jeg har nu styr på fremtiden og kan derfor have 100% fokus på resten af foråret, hvor vi forhåbentlig skal vinde flere kampe. Vi har haft en fantastisk sæson, og jeg også ser frem til at bygge videre på til næste sæson i 1. Division. Det betyder meget for mig personligt, at klubben tror på mine kvaliteter som spiller og det vil jeg gengive med, at arbejde stenhårdt og forsætte min udvikling sammen med holdet.

Samtidig ser jeg frem til en spændende kommende sæson, hvor vi skal bevise, at vi ikke er en døgnflue og jeg vil gøre alt for vi igen får en ny god sæson i NordicBet Ligaen” slutter Asger Bust Sørensen.

Vi er meget glade for, at Asger Bust Sørensen vil forlænge aftalen med 1 år mere i Thisted FC", udtaler cheftræner Joakim Mattsson. "Asger har været en fast bestanddel af vores hold og har spillet alle kampe i efteråret og har været en solid skanse. Han er god på bolden og i det fremadrettede spil. Asger er også en hårdtarbejdende spiller med stort Thisted FC DNA og kommer også fra Thy og er derfor en af vores egne lokale spillereslutter Joakim Mattsson.

For yderligere oplysninger kontakt:

Asger Bust Sørensen, T. 2757 1661 Cheftræner Joakim Mattsson T. 2160 1492

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok