player image
player image

Thisted FC forlænger med Jeppe Svenningsen

Thisted FC har forlænget kontrakten med Jeppe Svenningsen så den nu løber til sommeren 2018.

"Jeppe Svenningsen har vist en særdeles professionel indstilling, og med forlængelsen med Jeppe holder vi fast i, at forlænge aftalerne med vores unge spillere i den nuværende spillertrup, der skal være med til at etablere Thisted FC i Nordicbetligaen", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

Jeg er glad for min forlængelse med Thisted FC. Det var helt naturligt for mig, at jeg har forlænget min kontrakt med yderligere et år. Thisted FC er en fantastisk klub at spille for, udtaler Jeppe Svenningsen. Jeg har personligt haft en rigtig god sæson, hvor jeg har udviklet mig meget sammen med resten af spillertruppen.

Vi går en spændende sæson i møde, som jeg glæder mig meget til at være en del af. Vi har et stærk sammenhold i spillertruppen og siden jeg startede i Thisted FC har vi haft et fælles mål og det var oprykning til 1. division. Næste fælles mål, og det vil jeg arbejde benhårdt for, bliver vi som hold, i den kommende sæson, skal etablere os i Nordicbetligaen, slutter Jeppe Svenningsen.

Vi i trænerteamet er meget glade for, at Jeppe Svenningsen har valgt at forlænge sin kontrakt med yderligere et år, udtaler assistenttræner Henning Pedersen. Jeppe er holdets kriger, humørspreder og spilleren der altid går forrest. Jeppe bliver en spiller der med sin store personlighed får stor betydning i holdets bestræbelser på, at være bedst klædt på til den kommende sæson i Nordicbetligaen, slutter Henning Pedersen.

  

For yderligere oplysninger kontakt gerne:

Assistenttræner Henning Pedersen: 4035 2366

Jeppe Svenningsen: 2633 4265

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok