player image
player image

Thisted FC forlænger med Laurits Bust

Thisted FC har forlænget aftalen med den 19-årige midtbanespiller Laurits Bust Sørensen og kontrakten gælder nu til sommeren 2019.

"Laurits har fået sin fodboldopdragelse i Sjørring Boldklub og har også været gennem Thisted FC og AaB eliteungdom. Laurits kom tilbage til Thisted FC som U19-spiller og har siden været en del af førsteholdstruppen. Laurits fik sin debut for NordicBet ligaholdet i foråret og det var derfor helt naturlig for os, at forlænge aftalen med Laurits som vi forventer os meget af i den kommende sæson", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

Jeg er selvfølgelig glad for forlængelsen med Thisted FC, udtaler Laurits Bust Sørensen, og det var målet for mig efter mit ophold i Aab. Jeg har spillet i Thisted FC siden, jeg var 13 år og var det helt naturlig for mig at vende tilbage til klubben som spiller. Jeg glæder mig til at udvikle mig yderligere og det, at Thisted FC tror på mig som spiller i 1. division vil jeg bevise overfor klubben, at de har taget den rigtige beslutning, slutter Laurits Bust Sørensen.

”Laurits Bust Sørensen er en spændende talentfuld ung midtbanespiller og et frisk pust i spillertruppen, udtaler cheftræner Bo Stougaard Thomsen. Laurits kan spille centralt, kan også dække bredt og kan tage fra, hvor der måtte mangle. Laurits har endvidere et fantastisk venstreben til skud fra distancen og så er han også en fysisk stærk spiller. Laurits er en af områdets egne talenter og det gør, at vi ekstra glade for forlængelsen og vi har store forventninger til, at Laurits over tid bliver en meget vigtig spiller for holdet og Thisted FC", slutter Bo Stougaard Thomsen.

For yderligere oplysninger kontakt:

Laurits Bust Sørensen T. 5144 5191
Cheftræner Bo Stougaard Thomsen T. 2095 5735


 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok