player image
player image

Thisted FC forlænger med Mensah

Thisted FC har forlænget aftalen med Jeff Mensah, 24 år, med yderligere et år og til sommeren 2018.

"Jeff Mensah kom til Thisted FC i vinterens transfervindue bl.a. ved en facebook indsamling blandt klubbens fans. Mensah har i forårets oprykningsspil vist sit store potentiale og styrke ï vores offensiv og sluttede turneringen stærk spillende. Forlængelsen med Jeff Mensah betyder, at vi har en spiller med stor erfaring fra både superligaen og 1. division med os i Nordicbetligaen og det styrker mulighederne for en god sæson", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

For mig personligt var det en nemt valg at forlænge aftalen med Thisted FC med yderligere 1 år og derfor blev vi hurtigt enige, udtaler Jeff Mensah. Jeg er utrolig glad for at spille i Thisted FC og har haft et rigtigt godt halvår, hvor jeg har rykket mig meget som spiller, sammen med resten af spillertruppen, og være med til at rykke holdet op i Nordicbetligaen.

Nu skal jeg bare vise endnu mere på banen og fortsætte min udvikling som spiller og dermed hjælpe Thisted FC til en god placering i Nordicbetligaen og det vil jeg arbejde 100% for, slutter Jeff Mensah.

Forlængelsen med Jeff Mensah var en vigtig brik i holdets fortsatte udvikling", udtaler assistenttræner Henning Pedersen. Jeff Mensah kom til Thisted FC for at få spilleglæden igen, finde formen og det er i høj grad lykkedes. Jeff Mensah kan dække flere positioner på holdet og bliver med sin erfaring en vigtig brik i klubbens bestræbelser på at etablere sig i Nordicbetligaenslutter assistenttræner Henning Pedersen.

 

For yderligere oplysninger kontakt:

Assistenttræner Henning Pedersen, T. 4035 2366

Jeff Mensah, T. 3125 9301

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok