player image
player image

Thisted FC har årets første sejr til gode

Mange fans venter på de første tre point. Søndag blev de blåstribede straffet på personlige fejl, og alligevel har nordjyderne en del af tage med til Falster på søndag. 

Den lader vente på sig første sejr. Thisted FC blev aldrig for alvor farlige for det esbjergensiske forsvar, men der var til tider noget under omsejling, som godt kunne være blevet til mere. 

Det nordjyske forsvar havde nok at lave og greb flot ind i et par situationer, hvor det brændte på. Derfor førte Esbjerg også kun 1-0 ved pausen. Jeppe Brinch begik straffespark kort inde i 2. halvleg, men Sonny Jakobsen misbrugte desværre chancen, da Jeppe Højbjerg snuppede bolden. 

Esbjerg havde nogle farlige forsøg i de sidste 45 minutter, hvor bl.a. Jacob Lungi Sørensen havde et skud på stolpen, mens Thisted FC energisk forsøgte at nærme sig en scoring, men denne udeblev desværre. 

Anders Dreyer gjorde det til 3-0 fem minutter før tid, og nederlaget betyder, at Thisted FC fortsat er uden sejr i foråret og kravlede ned på en fjerdeplads. 

Næste opgave er ude mod Nykøbing FC på søndag kl. 13.45. 

 

Thisted FC - Esbjerg 0-3 (0-1)  

(14) 0-1 Anders Dreyer 

(60) 0-2 Tim Hölzchen 

(85) 0-3 Anders Dreyer 

Tilskuere: 524

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok