player image
player image

Thisted FC henter erfaren cheftræner

47-årige Joakim Mattson bliver Thisted FC´s nye cheftræner efter, at Bo Zinck stopper i klubben pr. 30. juni 2017. 

Thisted FC har indgået en aftale med den tidligere Vendsyssel FF træner, Joakim Mattsson, som cheftræner. Joakim Mattsson starter i klubben den 01. juli 2017, og der er indgået en 2 årig aftale. Thisted FC glæder sig til samarbejdet med Joakim Mattsson, som blev udvalgt ud af et felt på 5 ansøgere.

Vi ser Joakim Mattsson, som en erfaren cheftræner der kan lede vores unge nyoprykkede 1. Dvisionshold mod en midterplacering i den kommende 1. Division. Vi kender Joakim som en analytisk, ihærdig, engageret og hårdtarbejdende træner der er kendt for at udvikle spillere og skabe resultater, udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

Tillykke med oprykningen", udtaler Joakim Mattsson. "Jeg forventer en spændende sæson med et ungt mandskab, som jeg håber, jeg kan videreudvikle på i det fantastiske arbejde, der er blevet lavet i klubben. Der er skabt en god base for, at vi kan klare os i 1. division i den kommende sæson.

Thisted FC er et hårdtarbejdende mandskab, der har styr på deres organisation, og jeg overtager et meget velfungerende hold. Og i øvrigt tiltaler det mig, at det er en velfungerende klub med mange unge spillere fra egne rækker.

Det første mål må være, at vi skal overleve den første sæson og dertil skal vi skal have kigget på truppen og forlænge med nuværende spillere og se, om vi skal hente flere ind, så vi kan skabe en slagkraftig trup”, slutter cheftræner Joakim Mattsson.

Yderligere oplysninger kan fås hos:

Direktør Karl Kristian Guldhammer, T 4080 2769

Formand Niels Jeppesen, T. 4030 7383

Cheftræner Joakim Mattsson, T. 2160 1492

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok