player image
player image

Thisted FC henter erfaren divisionstræner

Thisted FC har indgået aftale med den erfarne divisionstræner Henrik Larsen, 54 år, der tiltræder i klubben den 01. januar 2018.

Henrik Larsen har bl.a. cheftrænererfaring fra klubberne Vejgaard og Lindholm. Med ansættelsen af Henrik Larsen, som assistenttræner, har vi styrket vores trænerteam så vi kan fortsætte arbejdet med at få fodfæste i 1. Division og have fokus på udvikling af unge talenter til holdet i NordicBet Liga. Aftalen med Henrik Larsen gælder for 2018", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

Når man får en kontakt og mulighed for at komme til en klub som Thisted FC med de sportslige rammer og den opbakning der er omkring klubben, som jeg fornemmer der er fra et stort opland, så siger man ikke nej", udtaler Henrik Larsen.

"Jeg havde nogle gode snakke med cheftræner, Joakim Mattsson, om det sportslige setup, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham og de øvrige i teamet omkring spillertruppen og bidrage med det, som jeg kan. Det her er et step op for mig, og jeg befinder mig godt i as sistenttrænerrollen, hvor jeg skal løse opgaverne bedst mulig og komme med input til cheftræneren og teamet. Det er en anden verden at komme fra amatørhold i 2. division og til et meget professionel klub og mandskab i NordicBet Liga”, slutter Henrik Larsen.

“Jeg er rigtig glad for, at Henrik Larsen vil blive en del af teamet i Thisted FC i 2018", udtaler cheftræner Joakim Mattsson. Henrik Larsens faglige kompetencer og menneskelige egenskaber passer godt ind i vores klub og Henrik er en erfaren og moden træner, som har prøvet noget, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med ham. Han kan tilføre noget godt til klubben, det øvrige team, og spillertruppen og give mig nogle udfordringer i vores forhold til fodboldspillet” slutter cheftræner Joakim Mattsson.

Yderligere oplysninger kan fås hos:

Cheftræner Joakim Mattsson T. 2160 1492

Assistenttræner Henrik Larsen T. 3062 9241

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok