player image
player image

Thisted FC henter Skive-anfører

Thisted FC har, som direkte afløser for anfører Allan Høvenhoff, signeret en kontrakt med Skive IK anfører Mathias Pedersen, 26 år, for den kommende sæson og indtil sommeren 2019.

"Mathias Pedersen stod øverst på vores ønskeliste som ny styrmand på den centrale midtbane. Vi kender Mathias, som er fra Thy og som har været gennem klubbens talentudvikling, som en hårdtarbejdende ledertype, der har udviklet enormt sig gennem de seneste 3 sæsoner i 1. division og Skive IK og siden han forlod Thisted FC i 2014", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

Jeg er rigtig glad for at være tilbage på Lerpytter og Sparekassen Thy Arena og få lov til sætte mit aftryk heroppe igen", udtaler Mathias Pedersen. Thisted FC har gennem forhandlingsprocessen vist de gerne vil have mig tilbage og det har tiltalt mig rigtig meget, at klubben tror jeg kan gøre en forskel for holdet i den kommende sæson i NordicNet Ligaen.

Målsætningen for mig er, at bidrage med en masse god fodbold, hvor jeg forhåbentlig kan tage taktstokken og komme med min erfaring til de unge spillere i truppen i den daglige træning og i kampene, hvor tingene afgøres", slutter Mathias Pedersen.

”Mathias Pedersen er en spiller med et meget højt spillemæssigt niveau i NordicBet ligaen, og han har vist over lang tid, at han har kan være med på højeste niveau, udtaler cheftræner Bo Stougaard Thomsen. Han scorer også mange mål og han er en, som kan sætte spillet for holdet og tage temperaturen i kampene når det er nødvendigt. Mathias er også sindssyg hårdtarbejdende og samtidig med, at han er en god fodboldspiller og han også et stor personlighed for spillertruppen, slutter Bo Stougaard Thomsen.

Yderligere oplysninger kan fås hos:

Mathias Pedersen, T. 2825 1330
Bo Stougaard Thomsen, T. 2095 5735

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok