player image
player image

Thisted FC henter slovakisk forsvarsprofil

Thisted FC har indgået kontrakt med den slovakiske forsvarsspiller Matej Podstavek, 26 år og 195 cm i højde.

"Matej Podstavek er hentet på en fri transfer og aftalen gælder indtil den 31. december 2017 og med mulighed for yderligere forlængelse på et halvt år. For Thisted FC er Matej Podstavek hentet som direkte afløser for forsvarsprofilen Mads Lauritsen der skifter til Vejle Boldklub. Matej har tidligere spillet for FC Fredericia og har spillet 41 kampe i den danske 1. Division og har rutine med at spille i Danmark", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

Jeg er skiftet til Thisted FC, fordi træneren og klubben gerne ville have mig", udtaler Metej Podstavek. "Mattsson er en supergod træner, som jeg kendte godt i forvejen. Jeg vil gerne hjælpe Thisted FC til at bygge videre på den fornemme start holdet har fået i Nordicbet Ligaen. Jeg vil arbejde seriøst for holdet og præstere det bedste jeg kan til træning og i kampe.

Jeg har spillet i den danske 1. Division tidligere, men min vurdering er at det er blevet en bedre række, og jeg glæder mig til at komme tilbage til rækken. Jeg kender ikke Thisted FC så godt, men jeg glæder mig til at lære holdet og klubben at kende”, slutter Matej Podstavek.

Metej Podstavek er en erfaren forsvarsspiller der en god duel spiller med sin størrelse, har en god højrefod samt en god personlighed der vil passe godt ind i vores spillertrup", udtaler cheftræner Joakim Mattsson. Matej har tidligere prøvet at spille i et tre mandsforsvar i FC Fredericia, og det passer perfekt til vores spillestil, og så har han været i Danmark før og kender den danske kultur, så jeg tror, at han vil hurtigt tilpasse sig. Endvidere vil Matej med sine 195 cm forstærke os på standardsituationer, slutter cheftræner Joakim Mattsson.

Yderligere oplysninger kan fås hos:

Cheftræner Joakim Mattsson, T. 2160 1492

Direktør Karl Kristian Guldhammer, T. 4080 2769

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok