player image
player image

Thisted FC og Mattsson stopper samarbejdet

Thisted FC og cheftræner Joakim Mattsson stopper samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

"Det har været en meget svær beslutning, da Joakim er et dejligt menneske, som har arbejdet stenhårdt for klubben, siden han tiltrådte", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

"Joakim har været gennemført professionel og har altid arbejdet målrettet med opgaverne med at sikre klubben en ny sæson i NordicBet Ligaen, som var det helt overordnede mål i sæsonen 2018/2019.

Vi har vurderet vores muligheder for at opfylde vores målsætning om at blive en etableret klub i 1. division og har i den forbindelse vurderet, at vi for at få ny energi i spillertruppen, har et behov for et skifte på cheftrænerposten med nye og andre grundlæggende ideer. 

Assistenttrænerne Henrik Larsen og Henning Pedersen overtager ansvaret for førsteholdstruppen i sæsonens resterende tre kampe i NordicBet Ligaen.

Det er vigtigt for os, at vi giver os tid til at få scoutet den rigtig profil til cheftrænerposten til næste sæson, og derfor har vi igangsat en struktureret ansættelsesproces, og vores mål er at få besat stillingen indenfor de næste tre uger", slutter Karl Kristian Guldhammer.

Yderligere information: 

Direktør, Karl Kristian Guldhammer T. 4080 2769 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok