player image
player image

Thisted FC skriver kontrakt med Mads Vang

Thisted FC har tegnet kontrakt med den 20 årige offensive midtbanespiller Mads Vang. Kontrakten gælder for 1 år og løber til den 30. juni 2019.

"Mads Vang startede som fodboldspiller, som 5 årig, i Thyborøn IF og derefter blev det Lemvig IF. Som U13 spiller fik Mads tilbud om at flytte til FC Midtjylland, og her spillerede han indtil sidste sommer og sluttede som U19 ligaspiller. FC Midtjylland tegnede derefter en 1 årig kontrakt med Mads, og han har i den kontraktperiode være lejet ud til Thisted FC. Mads Vang har vist sig, at være en meget talentfuld offensiv spiller for os og der var derfor helt naturlig for Thisted FC at tegne en ny kontrakt med Mads", udtaler Direktør Karl Kristian Guldhammer.

Jeg er selvfølgelig glad for kontrakten med Thisted FC", udtaler Mads Vang. Jeg har spillet i klubben siden sidste sommer og det er derfor en klub jeg ikke har været tilknyttet særlig lang tid, men som allerede betyder rigtig meget for mig. Thisted FC er er fantastisk sted at komme til og i spillertruppen har vi rigtig tætte bånd som betyder meget for mig. Jeg glæder mig også til at udvikle mig yderligere som fodboldspiller, sammen med spillertruppen og træneteamet, på det højere niveau som kræves i NordicBet Ligaen og det ser jeg meget frem til, slutter Mads Vang.

Mads Vang er en talentfuld ung spiller som vi har haft på lejeaftale fra FC Midtjylland i denne sæson i NordicBet Ligaen, udtaler cheftræner Joakim Mattsson. Mads er en spiller, som vil udvikle sig gevaldig fremadrettet, og så har Mads nogle kvaliteter der er sjældne. Han har god fart, et godt højreben og ved, hvor målet står og det giver derfor god mening at lave en længere aftale. Mads Vang er i det hele taget en ung og meget spændende spillerslutter Joakim Mattsson.

For yderligere oplysninger kontakt:

Mads Vang T. 2615 5083
Cheftræner Joakim Mattsson, T. 2160 1492

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok