player image
player image

Thisted FC skriver kontrakt med Myrthue

Thisted FC har indgået kontrakt med den 19 årige forsvarsspiller Mathias Myrthue. Spiller- kontrakten gælder for 2 år og løber til den 30. juni 2020.

"Mathias Myrthue har fået sin fodboldopdragelse i lokale Tilsted IK og siden Thisted FC. Mathias flyttede som 8 årig til Thisted FC, og har siden skiftet, været gennem klubbens eliteungdomskoncept. Mathias allerede haft sin debut i NordicBet Ligaen som U-19 spiller. Mathias har det seneste år trænet med i førsteholdstruppen og var derfor helt naturlig for Thisted FC, at tegne en længere kontrakt med forsvarstalentet Mathias Myrthue", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

Jeg er selvfølgelig meget glad for kontrakten med Thisted FC", udtaler Mathias Myrthue. Det har altid været et stort mål for mig, at blive en del af førsteholdstruppen i Thisted FC, så jeg er oprigtig glad for det lykkes. Jeg har spillet i Thisted FC siden jeg var 8 år så klubben har været en stor del af min hverdag i mange år.

Thisted FC er en fantastisk klub, og et sted jeg elsker at være, så for mig var helt naturlig at lave en kontrakt med klubben da jeg fik tilbuddet. Jeg ser frem til at spille en masse fodbold så jeg kan udvikle mig videre som fodboldspiller og bevise overfor klubben, at de har taget den rigtige beslutning, slutter Mathias Myrthue.

Det er glædeligt for Thisted FC, at vi skriver kontrakt med Mathias Myrthue", udtaler cheftræner Joakim Mattsson. "Han bliver seniorspiller til sommer og hans overgang fra ungdom til senior bliver ikke besværlig, for han er allerede integreret i spillertruppen og har trænet med os gennem lang tid.

Mathias Myrthue har også allerede haft debut på vores førstehold og indgår på lige fod med de andre spillere. Han er en dygtig forsvarsspiller, har en god fysik og er stærk i dueller. Desuden er Mathias Myrthue en af klubbens egne spillere, og det er ekstra glædeligt, når man kan få en af vores egne talenter gennem eliteungdomssystemet”, slutter Joakim Mattsson.

For yderligere oplysninger kontakt:

Mathias Myrthue, T. 2991 2325
Cheftræner Joakim Mattsson, T. 2160 1492

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok