player image
player image

Thisted FC skriver med Charlie Machell

Thisted FC har signeret kontrakt med den engelske midtbanespiller Charlie Machell, 22 år, og kontrakten er gældende indtil den 30. juni 2018.

"Charlie Michell har gjort et positivt indtryk til træningen og i træningskampene, og derfor har vi tilbudt den unge englænder en 1 årig kontrakt", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

"Der er ingen tvivl om, at Charlie Machell bliver en populær spiller for klubbens fans, fordi Charlie kommer med masser af engelsk fysik og vindermentalitet udviklet gennem eliteungdomsfodbolden i nordengelske Newcastle og på College i USA", slutter Karl Kristian Guldhammer.

Efter flere sæsoner i USA er jeg utrolig glad for at have fundet en klub i Europa", udtaler Charlie Machell. Mine 2 uger i Thisted FC har vist, at klubben arbejder seriøst og målrettet på, at opnå sportslig succes i Nordicbet Ligaen og jeg er selvfølgelig glad for, at vi blev enige om en kontrakt. Klubben har nogle fantastiske faciliteter og her og også nogle fremragende og meget dygtige spillere med et godt mix af talent og erfaring. Jeg er overbevist om, at jeg i samarbejde med trænerteamet og spillertruppen, kan udvikle mit spil yderligere, så jeg om et par år er klar til at tage næste skridt i min fodboldkarriere.

Det er mit mål på sigt, at komme til at spille i Storbritannien, hvor danske spillere er meget efterspurgte, og derfor passer det mig udmærket at komme til at spille i Nordicbet Ligaen som er et godt udstillingsvindue for unge spillere. Jeg glæder mig til, at lære Danmark og dansk fodbold endnu bedre at kende og jeg er overbevist om, at min nordengelske mentalitet vil betyde jeg får et godt forhold til klubbens fans”, slutter Charlie Machell.

Jeg så Charlie Machell på en rejse til USA, hvor jeg overværende en ”Try Out” i New York", udtaler cheftræner Joakim Mattsson.

Charlie kommer med en stor aggressivitet og fysik i sit spil på banen og det tiltaler mig meget. Han er desuden boldsikker og har et godt blik for spillet, men mangler kamperfaring fra højere niveau. Min fornemmelse var straks, at Charlie passede godt ind klubben og i spillertruppen og så kan han forstærke truppen yderligere, slutter cheftræner Joakim Mattsson.

For yderligere oplysninger kontakt:

Cheftræner Joakim Mattsson, T. 2160 1492

ÔNOVA International IVS v/ Michael Møller Pedersen T. 2571 0844

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok